formats

danita electronics solgt til Midtkom

29. april 2016
Comitels ældste aktivitet: salg af walkie-talkie, CB- Radio, scannere og personsøgere er pr. 1. maj 2016 solgt til Midtkom i Viborg. Midtkom har været Comitels kunde siden 1970’erne, hvor den nuværende ejer, Benny Jacobsens far var stor kunde til især CB Radio. Salget indebærer, at varemærker, Internet-domæner og andre immaterielle rettigheder overgår også til Midtkom.

formats

Ny formand i Comitel

1.juni 2015

Christian Mariager er valgt til ny formand for bestyrelsen i Comitel A/S, der er moderselskab for Comitel Gruppen. Comitel ejer helt eller delvist handelsselskaber, investeringsselskaber og investerer i danske og internationale værdipapirer. Christian Mariager afløser Steen Mønsted, der efter 12 år på formandsposten har ønsket at træde tilbage på grund af alder.

formats

Comitel bag udgivelsen af ny bog

16. september 2014 lanceres en ny bog: “Digte og découpager” skabt af designeren Anne-Kathrine Stoffregen (Kølendorf).
Bogen indeholder digte hvert illustreret af fantastiske découpager.
Anne-Kathrine har skabt découpager i de seneste 10 år, bl.a. 24 découpager hvert om et af H.C. Andersens eventyr. De blev i 2005 udstillet på Den Sorte Diamant i anledning af digterens 200 års fødselsdag.
“Digte og découpager” kan købes i boghandelen for 248 kr.

formats

FakturaIT bliver en del af Comitel Gruppen

FakturaIT er fra 1. februar 2014 blevet en del af Comitel Gruppen.
FakturaIT er specialister indenfor fakturahåndtering og -processer, og vores løsninger er altid 100 % compliant i forholdet til lovgivning, regler og retningslinjer. Comitel Gruppen har fundet dette koncept så interessant, at de har købt majoriteten i virksomheden. FakturaIT kan derfor fremadrettet penetrere markedet og holde knivskarp fokus på videreudvikling af løsningerne med en hel anden økonomisk ballast i ryggen end hidtil.
EU VAT Validator gør arbejdet for dig – 100 % automatisk
Alle EU fakturaer til virksomheder skal løbende verificeres for at sikre, at moms-nummeret og adressen er korrekt. Vores løsning erstatter de manuelle processer med en automatik VAT verificering af de udgående EU fakturaer.
Har din virksomhed styr på de nye faktureringsregler?
I 2013 trådte de nye momsregler om elektronisk fakturering og administrative krav ved salg til udlandet i kraft. Det betyder, at danske virksomheder nu også kan udstede og fremsende en faktura i pdf-format til udenlandske kunder i en e-mail.
Ændringerne medfører, at de særlige krav til elektronisk dataoverførsel og databehandling bortfalder. Men inden du går i gang med den elektroniske fakturering, skal en række krav stadig opfyldes af din virksomhed.
Kontakt salgsafdelingen på 7020 9006 eller send en mail til salg@fakturait.dk for en dialog om de nye lettelser og muligheder inden for elektronisk fakturering.

formats

Comitel koncernen tjente 13,3 mio kr. i 2006

Comitel har netop offentliggjort sit regnskab for 2006, som viser en omsætning på knap 700 mio. kr. og et overskud før skat på 13,3 mio. kr. Omsætningen er faldet fra et niveau på 2,5 mia kr. i 2005, idet aktiviteterne i datterselskabet, som sælger mobiltelefoner og IT-dele på det internationale marked, har neddroslet aktiviteterne væsentligt.

formats

Comitel overtager Real Life Log ApS

Ved stiftelsen af video-blog portalen, www.reallifelog.com, i 2006 ejede Comitel Holding A/S 50 % af selskabet. Nu har Comitel købt de øvrige anpartshavere ud, således at Real Life Log ApS er et helejet datterselskab i Comitel Gruppen.

formats

Comitels moderselskab i generationsskifte

Kathrine Holding A/S, som er Comitel Gruppens moderselskab, er ved at blive generationsskiftet, idet dele af aktiekapitalen igen har skiftet hænder, således at Kathrine Kølendorf, datter af stifteren, Peer Kølendorf, nu ejer 49,7% af aktiekapitalen. Generationsskiftet sker ved succession godkendt af Skatterådet.

formats

Comitel køber majoriteten i Nordisk Finans A/S

Comitel Gruppen har investeret i et leasingselskab, etableret i 2005 af Dennis Hørlykke og Morten Johansen. Comitel har købt 54% af aktiekapitalen, hvorfor selskabet bliver en del af Comitel Gruppen. Planen er at skabe vækst og opnå en 3-cifret millionbalance i løbet af 3 år.

Se www.nordiskfinans.dk